Beteendeutredning 

Ibland kan man behöva extra stöd, tid och kunskap för att komma till rätta med vissa beteenden. 

Det finns många ”problematiska” beteenden och det finns många orsaker till att hundars beteenden kan bli svårhanterliga. Jag arbetar för att finna de bakomliggande orsakerna och jobbar därefter med att åtgärda och förebygga.

Träningsmetoderna är till för att finna långsiktiga och hållbara lösningar för dig och din hund.  

En beteendeutredning innehåller en beteendeanalys där problemet kartläggs och orsakerna som triggar beteendet beskrivs. Du får konkret handledning i träningen och åtgärderna som rekommenderas samt ett skriftligt träningsprogram.

Råd och stöd via telefon/email ingår hela tiden.  

Alla kan få problem med sin hund, eller få en hund med problem. Att ta hjälp under en viss tid för att sen själva kunna hantera vissa situationer är ett effektivt sätt att jobba in nya bättre beteenden. Och på sikt till en bättre tillvaro.

Pris:

Beteendeutredning och träningsprogram 1 500 kr 

Innehåller ca 2 tim utredning, uppstart praktisk träning, ett återbesök, skriftligt träningsprogram och rådgivning via telefon/e-post.

Beteendeutredning, träningsprogram samt gemensam träning 2 500 kr

Innehåller ca 2 tim utredning, uppstart praktisk träning, ett återbesök, skriftligt träningsprogram och två tillfällen med gemensam träning tillsammans med figuranter, och/ eller figuranthund samt rådgivning via telefon/e-post. 

Tid enligt överenskommelse. 

Vid eventuellaresor till dig kan milersättning komma utgå, detta bestäms vid bokning.

Ring mig på 0721-97 90 23 eller ANMÄL DIG HÄR